Sinds 1 maart woon en werk ik aan de Vosseveldseweg 7 in Ede. Daar heb ik, naast mijn eigen paarden, ook nog plek voor pensionpaarden en trainingspaarden. Op het moment staan we vol en hebben we een wachtlijst.

De paarden komen iedere dag zo’n tien uur buiten in de grote paddock en uitloopstal. ‘s Avonds gaan ze weer naar binnen. De paarden staan nu in drie kuddes. Ze krijgen onbeperkt ruwvoer en kunnen als ze willen droog staan.

Ook in de box krijgen de paarden onbeperkt ruwvoer. We voeren daarnaast Action Quality Horsefood en de paarden staan op vlas. Dat zorgt voor droge voeten.

De uitrijdmogelijkheden zijn fantastisch, met 500 meter stappen sta je midden op de Hoge Veluwe. Op ons terrein is er een een binnenbak van zo’n 19 bij 39 meter, met een goede bodem met polyvlokken. Daarnaast hebben we een prachtige 20 bij 60 omheinde buitenbak met sproeiinstallatie. De grote longeercirkel met een diameter van 18 meter is gestabiliseerd en ge√ęgaliseerd en omheind. Er is een kleine kantine aanwezig met uitzicht op de binnenbak. Daarnaast hebben we een gezellige loungehoek.

Kortom, een kleinschalige, persoonlijke, prachtig gelegen pensionstal met alle faciliteiten. Prijs voor volpension is 375.

Mijn partner Hessel is instructeur, dus mogelijkheid tot instructie is aanwezig, tot Grand Prix-niveau. Daarnaast bieden wij samen training en correctie van paarden aan, zowel rijtechnisch als qua gedrag. Heb je interesse, neem contact op. Altijd leuk om kennis te maken!