Infi

Wat is er leuker dan met je collega’s teambuilden? Teambuilden met ‘fucking grote’ paarden natuurlijk! Op mijn werk organiseerden wij de Summer of Love, een zomer vol activiteiten om elkaar beter te leren kennen, in een periode waarin we best snel groeien. Hoe kun je beter kennismaken dan door samen te werken mét een paard?

(Wil je weten wat mijn collega’s er van vonden? Lees dan de blogpost op de site van Infi!)

 

 

(Ìk vond het trouwens ook heel erg leuk om mijn collega’s kennis te laten maken met mijn paarden, waar ze veel over horen, maar die ze nog niet ontmoet hadden. Eindelijk een beeld bij die Elmo en Pom!)

 

We hadden de groep opgesplitst in tweeën, waarbij de ene groep de andere observeerde. Aan de slag, het parcours door met het paard! Mijn collega’s kregen de boodschap mee als team te werken, elkaar in de gaten te houden en te letten op communicatie en samenwerking. Fantastisch om te zien hoe verborgen kwaliteiten boven kwamen, hoe creatief de oplossingen waren die gezocht werden en hoe iedereen de ruimte kreeg om uit te proberen. Het eerste team werkte met Pom, het tweede team met Magic, een compleet ander dier en een hele ander ervaring. Naderhand kreeg iedereen een aantal kwaliteiten terug uit de groep, iets dat ze gezien hadden tijdens de opdracht. Natuurlijk leiderschap, rust, doorzettingsvermogen, liefdevol, om maar wat termen te noemen.

 

 

En toen was het tijd om alles te verwerken! Met barbecue, brood, veganistische smeersels en bier. Eerst de maag vol, daarna om het kampvuur heen. Een aantal collega’s bleef slapen, de diehards zelfs buiten in een tentje. De volgende ochtend gezellig aan het ontbijt met z’n allen en daarna het weekend in!

 

 

Wil je weten wat mijn collega’s er van vonden? Lees dan de blogpost op de site van Infi!

Share your thoughts